Dax för lite tårtfyllningar

Nu ska jag äntligen börja skriva in recept på tårtfyllningar 
Först ut blir...

Glasskräm

(så som jag brukar göra den, finns flera varianter)
1 lager

2 dl mjölk
5 msk marsanpulver
2 dl vispgrädde

Gör så här
Vispa ihop mjölken och marsanpulvret till en vaniljkräm, låt stå ett tag i kylen och stelna.
Vispa grädden och blanda sedan ihop med vaniljkrämen. Klar att fylla ett lager i tårtan.


Kommentarer
Postat av: Erika - Bakglädje

Det receptet använder jag också. Ett tips är att hälla den ovispade grädden i marsankrämen (som stått i kylen och stelnat) och sen vispa... tyckte att det blev lite klumpar i fyllningen när jag vispade grädden först och blandade sen. Dessutom blir det mindre disk (aldrig fel!). :-)

2011-05-02 @ 08:19:42
URL: http://bakgladje.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0