Hallonmousse går även att göra efter detta recept för andra bärmousser

Du behöver

300 g hallon ( eller andra bär) Färska är godast men inte alltid säsong

3-5 msk marsanpulver

1dl vispgrädde


Har du frysta hallon låt de tina. Mixa bären till en slät sås.
Rör ner marsanpulver lite i taget tills hallonsåsen inte rinner längre.
Ibland får jag även använda lite extra marsanpulver beror på hur
rinning såsen blir.
Vispa grädden, rör sedan ner i hallonen.

Räcker till ett lager på en normalstår tårta.


Jag har även prövat fler varianter utav hallonmousser men de tar mycket
längre tid och denna tycker jag nog även är godast.
Men är någon sugen på nån annan variant kan ni höra av er så kan ni få de också.

Lycka till nu och baka på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0