Glasskräm
Du behöver
2 dl mjölk
5 msk marsanpulver
2dl vispgrädde
Blanda samman mjölken och marsanpulvret, ställ svalt och låt tjockna.
Medans vispar du grädden så den blir lagomt hård.
Blanda samman marsankrämen och grädden. Klar att användas.
Går att göra precis innan du ska fylla tårtan e ller nån timme innan.
Jag gör alltid den samma dag jag ska fylla tårtan.
Räcker till ett lager på normalstor tårta.
2 dl mjölk
5 msk marsanpulver
2dl vispgrädde
Blanda samman mjölken och marsanpulvret, ställ svalt och låt tjockna.
Medans vispar du grädden så den blir lagomt hård.
Blanda samman marsankrämen och grädden. Klar att användas.
Går att göra precis innan du ska fylla tårtan e ller nån timme innan.
Jag gör alltid den samma dag jag ska fylla tårtan.
Räcker till ett lager på normalstor tårta.
Kommentarer
Trackback